PRODUCT

Kunststof voordeur

Kunststof voordeuren zijn het visitekaartje van jouw woning. Wat de stijl van jouw huis ook is, onze kunststof deuren en kunststof kozijnen zorgen voor de uitstraling die jij wilt. Daarnaast moet de voordeur natuurlijk ook veilig en inbraakwerend zijn. 

Kunststof-kozijn.com biedt kunststof voordeuren aan die voldoen aan alle bovenstaande factoren: veilig, stijlvol en duurzaam.  Daarnaast profiteer jij met kunststof deuren van lage onderhoudskosten en een hoge isolatiewaarde. 

Wat kost een kunststof voordeur? 

De deuren worden inclusief het kozijn vervangen. Dit zorgt dan ook voor een relatief hogere prijs ten opzichte van onze andere kunststof producten. Natuurlijk heeft het type deur, brievenbus of zijlicht ook invloed op de prijs. Zorg er daarom voor dat je eenvoudig meerdere offertes vergelijkt, zodat je geen dief bent van je eigen portemonnee. Dus ben jij benieuwd wat een kunststof voordeur jou kost? Bereken dan hier eenvoudig en gratis jouw kosten.

Grijze kunststof voordeur in huis met grijze kunststof kozijnen. Kunststof deur met deurpaneel en brievenbus in de deur.

Prijzen kunststof voordeur

Een veel gestelde vraag rondom kunststof voordeuren is: wat kost een kunststof voordeur? De prijzen verschillen enorm en zijn afhankelijk van jouw wensen. Vaak gehoorde prijzen van kunststof voordeuren liggen ongeveer rond de €4.000,- inclusief nieuwe kozijnen. De prijzen die wij geven zijn altijd inclusief montage en garantie. Wil jij een goede prijsindicatie voor jouw wensen? Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een prijsopgave aan bij onze goede leveranciers in jouw omgeving. 

Waarom kiezen voor een kunststof voordeur? 

Een kunststof voordeur heeft vele voordelen ten opzichte van andere materialen, zoals hout. Kunststof voordeuren hebben weinig onderhoud nodig. Zij hoeven niet om de paar jaar geschilderd te worden. Ook treedt er geen verkleuring op bij kunststof deuren. Ondanks dat er veel zonlicht op schijnt. 

Het kan voorkomen dat een houten deur vervormd naar mate de tijd vordert. Kunststof voordeuren zullen hun vorm altijd behouden. Daarnaast zullen inbrekers ook weinig kans hebben bij een kunststof voordeur. Zeker als deze is uitgerust met een kerntrek beveiligingssysteem.

Een ander voordeel van een kunststof voordeur ten opzichte van een houten voordeur is dat deze duurzaam is. Kunststof voordeuren zorgen voor een huis dat veel beter geïsoleerd is. De warmte blijft binnen en de tocht wordt samen met het vocht buiten gehouden.  Daarnaast zijn kunststof deuren gemaakt van materiaal dat heel goed te recyclen is. 

Welke soorten kunststof voordeuren zijn er? 

Kunststof voordeuren met of zonder brievenbus

Sommige huizen hebben een brievenbus in de tuin staan of aan de muur hangen. Echter is het natuurlijk ook mogelijk om een brievenbus in de kunststof deur te installeren. Let wel op: bij sommige kunststof deuren is het niet mogelijk om een brievenbus te installeren in de deur. Vraag er daarom goed naar voordat je akkoord geeft op een opdracht voor een kunststof deur. 

Met zijlicht of bovenlicht

Kunststof voordeuren met zijlicht of bovenlicht geven extra licht in een hal die zich achter de deur bevindt. Zo profiteer je van een verlichte hal zonder dat je hier een lamp hoeft aan te zetten. De deur wordt geleverd met HR++ of triple beglazing. Dit zorgt voor een uitstekende isolatie van de glazen delen. 

Het is mogelijk om te kiezen voor matglas of bewerkt glas. Hierdoor voorkom je onnodige inkijk, maar profiteer je wel van extra licht in de hal.

Een alternatief voor zijlicht of bovenlicht is een kunststof deur met een glazen element erin. Zo zorg je voor meer licht, zonder dat je een stuk muur hoeft af te breken of je pui groter moet maken.

Voordeur met rooster

Om de gang te voorzien van goede ventilatie is het mogelijk om een rooster te plaatsen. Vaak wordt deze geplaatst in het zijlicht van de deur. Zo zorg je ervoor dat er genoeg frisse lucht in de gang komt. Ook is het eenvoudig om de woonkamer, keuken of andere kamer te ontluchten. Een goed klimaat in huis bespaart immers ook stookkosten. Te vochtige lucht geleid namelijk makkelijk alle warme lucht naar buiten in de winter. 

Stijlen en dorpels

Geef jouw kunststof voordeur een speciale look door middel van stijlen en dorpels. Kies bijvoorbeeld voor meerdere dorpels of 1 dorpel in het middel met het onderste deel van glas. Of kies voor een stapeldorpellook. De dorpel zorgt voor de aansluiting van jouw kunststof deur en het kozijn. 


Deurpanelen

Door gebruik te maken van deurpanelen is het eenvoudig mogelijk om de deur een stijlvolle en unieke uitstraling te geven. Het is ook mogelijk om een deurpaneel met een glas element in de deur te zetten. Dit zorgt naast de unieke uitstraling ook voor extra licht in de gang. 

Voordelen kunststof voordeuren op een rij

  • Onderhoudsvrij: nooit meer schilderen
  • Duurzaam: de materialen van kunststof deuren zijn 100% recyclebaar.
  • Isolerend: kunststof deuren bieden uitstekende isolatie.
  • Inbraakwerend: door driepuntssluitingen en sloten die SKG*** goedgekeurd zijn, wordt het lastig voor inbrekers om binnen te komen.
  • Ruime keuze: er zijn ontelbare soorten deuren en keuzes, daarom zit er altijd iets voor jou bij.

Kunststof voordeur op maat en precies naar wens

Van simpele vlakke kunststof voordeuren tot deuren met een deurpaneel en zijlicht: er is zoveel mogelijk waardoor er altijd een unieke optie voor jouw huis bij zit. Dit maakt het uitzoeken van een voordeur soms lastig, maar ook heel leuk. Laat jouw voordeur het karakter van jouw huis ondersteunen. Dit is immers het eerste wat jouw bezoekers zien als ze langskomen. Zorg dus voor een voordeur om trots op te zijn. En daar helpen wij graag bij! 

Vrijblijvend offertes vergelijken

Altijd de beste prijs!

Overige producten